torsdag 22 oktober 2009

i lugn och ro

ibland saknar jag den gamla goda tiden, när toalettbesök innebar en stund i lugn och ro. Det kunde till och med vara nåt att se fram emot; att få sitta där med en tidning utan att bli störd. De dagarna är förbi. Numer försöker man få toabesöken avklarade å det snabbaste. För det mesta låter det ungefär så här:
-öppna inte papperskorgen och plocka inte ut de äckliga använda blöjorna!
-riv inte sönder toarullarna i små, små fina pappersbitar och sprid inte ut dom över hela golvet!
-gå inte in i duschen!
-gå inte in i duschen!
-gå inte in i duschen!
- låt bli toaborsten!
eller, om man lyckats stänga ute barnet:
-sluta banka på dörren, mamma skyndar sig så mycket hon kan!
så är det...

3 kommentarer:

rebecca sa...

hahaha.. sweet.

Christian Frithzell sa...

Haha...kan meddela att det där med tolettstressen blir lugnare med tiden men bara lite ;)
Såg ditt inlägg på min blogg. Visst kommer jag ihåg dig. Ditt team glömmer jag aldrig. Bor ni i Helsingborg? Vad gör ni där? Hur många barn har ni?

Sköt om Er!

Unknown sa...

Min vän, vad trevligt att höra av dig! Apropå att blogga mer så tycker jag att det är något även du borde ägna dig åt. Fast det kanske är svårt att hinna med mellan toaletten och jakten på den vilda Eli. ;o) Även jag tycker dock om att jag bloggar mer nu. :P
När det gäller virkningen. Gå in på http://www.garnstudio.com/lang/se/skole/hekle_start.php för att se hur man gör när man virkar. Om man sedan vill ta sig an mormorsrutorna kan man gå in på http://svenska.yle.fi/matochfritid/hobbyartikel.php?id=1371 eller http://www.regeringen.ax/.composer/upload/museum/Virkning.pdf eller så kan man söka efter mormorsrutor på http://www.garnstudio.com/lang/se/kategori_oversikt.php och söka bland deras mönster.
ELLER så kan man komma hem till mig och ta en kopp te, så kan jag visa hur man gör!
=)