tisdag 29 september 2009

å publiken jublar

För Eli är det just nu väldigt viktigt att pröva om man kan sitta i saker; små lådor, grytor, garderober, leksaker och annat som liksom har ett hålutrymme. Jag och David ser detta som en fantastisk möjlighet när det gäller framtiden. Vi tror han kommer håva in mycket cash när han blir en känd sittaiomöjligasakerkonstnär. Ibland, när vi tillåter oss drömma om hans framtid, kan vi se en hel värld som sitter spänd av förväntan. Det enda som visas på tv och som alla, oavsett nation, har väntat på: Elliot Cruz ska göra det man så länge trott var omöjligt. Alla som ser håller andan. Speaker rösten säger med spänning i stämman: "det vi nu ska se har aldrig förut lyckats och det är absolut inget man bör pröva hemma. Vi ska nu få se den store Elliot sätta sig i.... trumvirvel... en FINGERBORG!"
ja, så där går tankarna ibland. Men, vi lägger ingen press på Eli. Han får välja själv... drömma tillåter vi oss dock att göra.

3 kommentarer:

annacarin sa...

åh du är så härlig...ser fram emot att se elliot sitta i en fingerborg som 15-åring...hahaha...miss you honey

Michaela sa...

haha, ja du ÄR verkligen härlig maria!! :):)

fingerborg känns väldigt ....ehm.. litet?? :P men visst, inget är omöjligt för den som tror (eller drömmer), även om det är "offrets" föräldrar som står för den biten just nu ;)

kram.

Rebecca S sa...

haha, underbart! dröm på!! :)