måndag 26 januari 2009

borde

Idag är en borde dag. Jag borde... en hel massa saker. Jag borde så mycket att jag istället för att göra nåt, inte gör någonting. Känner mig något likgiltig. Gillar inte det. Borde ta tag i livet. Borde göra bordet till en handling.
Nu borde jag ta upp Eli som har håller på att vakna. Börjar där. Kanske följer mer handling efter det =)

4 kommentarer:

Michaela sa...

Usch va jag inte gillar ordet "BORDE"...
Det är så sammankopplat med skuld, dåligt samvete och jobbiga känslor. heh. Eller hur? Man får typ magsår så fort man hör ordet ...
Hoppas allt är bra med dej annars??
/michaela

Anonym sa...

och jag har en borde-vecka.. Fast konstigt nog känner jag mig lugn. Förra kursen vi hade va skitjobbig, så nu känns allt hur lugnt som helst.. :)

Tack för samtalet sist! Kul att prata med dig... kram

Michaela sa...

hmm, studierna går väl hyfsat. de går framåt iaf!! :) heh.
Men det tar väl ett tag tills man vant sig vid plugget; från att bara ha kunnat göra i princip va man vill på dagarna till att behöva ta massa ansvar, plugga, gå upp tidigt osv. heh! men men. det får gå.
hur har det gått med alla borden idag då?

Anonym sa...

I den här skolan jag går, den som så många kallar Livet, håller någon på att knacka in nya kunskaper. Bland annat en om att det inte finns några måsten och att "jag borde" egentligen betyder "jag vill inte"... Lätt att lära sig va?! Men det går faktiskt, fast det är inte helt lätt alla gånger att bara koppla bort dammråttorna, disken och högarna med återvinning. En sak i taget bara, så löser sig visst det mesta. (Lite luddigt, men ni kanske fattar...)