fredag 14 augusti 2009

det går mot sitt slut...

Semestern är snart slut. känns väl inte så där jättekul. Den liksom bara försvann. Tacksam är jag dock för fyra veckor tillsammans med familj, släkt och vänner. Vi har hunnit med det mesta och ändå inte alls så mycket som vi hade tänkt. Innan semestern hade vi nån slags tro för att vi faktiskt skulle hinna med lite egentid bara jag och David. Vi insåg här om dan att det inte riktigt hade hunnits med (det som vi innan semestern ansåg vara det viktigaste att hinna med). Som tur är ska vi på bröllop i morgon och det blir ju nästan lite som egentid; bara jag och david utan barn... och så ett gäng gäster och ett brudpar förstås (fast med lite fantasi kan man ju tänka sig in att man är på en fin resturang med mycket folk och sen kan man låtsas som att alla talen hålls till oss så blir det lite extra snajdigt).
Nej, skämt å sido, det ska faktiskt bli mer än roligt att fTa bort formatering från markeringå bröllopa lite i morgon. Vi känner oss hedrade att få ta del av Emilie och Filips stora dag.

1 kommentar:

Unknown sa...

Vad jag förstår så åker ni nu lagom tills dess att vi kommit hem. Kanske kan bli tajt att ses då? Men vi kanske tar en tur söderut under hösten. =)